Families

Ontmoet elkaar rondom de livestream van Mozaiek. Elke zondag zijn er door heel Nederland Mozaiek Families die elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen met Mozaiek. En wij voelen ons net zo verbonden met hen.

Wil je een vraag stellen over onze Family-communities mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Mozaiek Family starten? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op. 

Zoek hier een Families community

Er zijn communities gericht op specifieke kenmerken zoals identiteit of samen activiteiten ondernemen, maar ook meer algemene groepen. Maak hieronder een keuze hoe je wilt zoeken.

Family

Mozaiek Familie Houthulst

Korte intro
Buitengewoon!!!

Doel
Luisteren en bidden

Wanneer
Zoveel mogelijk

Waar
Thuis

Mozaiek Family Somogyviszló Hongarije

Wij zijn Nederlandse Christenen in het kleine dorp Somogyviszló in zuid-west Hongarije. Wij kijken iedere week samen naar de livestream en daarna praten we na over de boodschap van de dienst. Dit levert mooie gesprekken op waardoor wij elkaar beter leren kennen.

Mozaiek Family 0528

Hee hoi! Wij zijn een jong stel dat net in Hoogeveen is komen wonen. Wij kijken al een aantal jaren mee met de livestream van Mozaiek en kregen het tijdens onze verhuizing op ons hart om hier in Drenthe een Family te starten. Het lijkt ons gaaf om samen met anderen naar de diensten te kijken, koffie te drinken en na te praten, maar bijvoorbeeld ook om samen activiteiten te doen en Gods liefde te tonen in de buurt.

Mozaiek Family 0320

Wij zijn een leuke gezellige groep Mozaiekers in de Kustwijk ter Lelystad. Die samen regelmatig de live stream kijken. Maar we gaan ook steeds meer andere activiteiten samen ondernemen. Bijvoorbeeld koffie thee ochtend, samen bidden. spelletjesavond of middag. Ook zijn we aan het kijken als we kinderdienst kunnen streamen of deze apart te doen. Dit werken we de komende tijd. Op dit moment houden we de Family thuis maar als ons huis te klein wordt zullen we kijken naar een geschikte ruimte zodat we er samen alles uit kunnen halen.

Mozaiek Family Dronten - Mozaiek0321

Met een aantal gezinnen uit Dronten komen we elke zondag samen om de livestream van Mozaiek te kijken. De huiskamer werd te klein dus zijn we verplaatst naar de Warmonderhof. We vinden de samenkomsten op de zondagochtend heel fijn, maar willen elkaar ook doordeweeks ontmoeten en samen familie zijn en groeien in ons geloof.

Mozaiek036

De Mozaiekgemeente in Almere!

Mozaiek0512

We verlangen naar een kerk om God te dienen en elkaar te ontmoeten, waar we we samen God kunnen leren kennen en Hem danken voor wie Hij is, waar we de genade die we van God ontvangen delen met elkaar en uitdelen aan de wereld om ons heen. We verwelkomen ieder die dat wil. We zijn samen een kunstwerk van gebrokenheid. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is.

Church@Motoveda

Wij hebben genoeg ruimte in onze winkel en vinden het leuk om iedere derde zondag van de Mozaïekers te ontvangen om de livestream te kijken en elkaar voor en na de dienst te spreken. De koffie staat vanaf 9:00 uur klaar!

Mozaiek de Liemers

Wie zijn wij als groep:
We zijn een kleine groep mensen uit de Liemers. Onze passie is om God te dienen en te aanbidden, Jezus te volgen.
Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel, dus wil je eens een kijkje komen nemen, ben je van harte welkom!

Mozaiek Family 024

Wij zijn een enthousiaste groep mensen vol passie die graag samen met jou het geloof willen delen en beleven. We houden enorm van samen zingen en God te aanbidden in alle facetten van ons leven.

Mozaiek Family 026

Wij zijn Mozaiekers die genieten van de diensten in Veenendaal en wonen in Arnhem. Een keer per maand kijken we samen de livestream en drinken we gezellig een bakje koffie.

Mozaiek Family West Betuwe

Wij zijn een groep mensen die op zoek zijn naar contacten in onze eigen omgeving.

Sommigen van ons dienen in mozaiek 0318 en anderen van ons kijken voornamelijk de livestream vanwege de afstand. Op dit moment bestaat de groep uit 13 volwassenen en veel kinderen en tieners , maar ook 50 +ets. We staan ervoor open om te groeien. Je bent welkom zoals je bent.

Mozaiek Family Betuwe

Wij zijn een leuke groep van mensen die wonen in de Betuwe - dat zijn bijv. de dorpen Lienden, Kesteren, Ommeren, Opheusden, Ingen - die samenkomen voor verschillende activiteiten. Elkaar beter leren kennen doen we door samen de dienst te kijken, te lunchen of gewoon gezelligheid bij elkaar te komen. Woon je in- of rondom de Betuwe? Dan ben je van harte welkom!

Mozaiek Family Nijmegen Noord

Kom en ontmoet ons voor een gezellige bijeenkomst waar we samen naar de dienst van Mozaiek0318 kunnen kijken of voor een gesprek over wie Jezus is. We staan open om er alles over te vertellen en of samen op zoek te gaan wie Jezus voor ons is of kan zijn.

Mozaiek Family Nunspeet e.o.

Wij zijn een groep Mozaiekers die graag elkaar willen ontmoeten in de omgeving Nunspeet.

Ontmoeting kan zijn door samen de livestream van Mozaiek0318 te kijken maar ook door samen de dienst van Mozaiek033 bij te wonen en daarna gezellig samen af te spreken. Met elkaar koffiedrinken, wat te eten en zo er voor elkaar te leren kennen en er voor elkaar te kunnen zijn.

Mozaiek033

Wij zijn Mozaiek033. Gevestigd in Nijkerk met inmiddels meer dan 1200 delen. We zijn dankbaar voor onze groei in de afgelopen 3 jaren. We organiseren wekelijks activiteiten, hebben een hele toffe WAY groep, verschillende Love2Meet groepen en sinds kort een vrouwenbeweging. We komen iedere zondag twee keer samen. Je bent van harte welkom in onze diensten!

Mozaiek055

De Mozaiekgemeente in Apeldoorn!

Mozaiek Family 0599

Als Mozaiek Family 0599 uit Stadskanaal zijn we dit jaar onderweg naar het vormen van een Mozaiek gemeente.

Op zondag 5 november komen we weer samen. Vanaf 10.15 uur ben je van harte welkom! De koffie/thee staat klaar.

We kijken deels naar de livestream van een terug, we hebben ook een stukje eigen invulling. We starten de dienst om 10.30 uur.

Na afloop is er volop tijd voor ontmoeting met een kop koffie/thee en wat lekkers erbij.

Er is tijdens de livestream voor de kinderen apart een samenkomst.

Van harte welkom.

Mozaiek Family Venlo

In 2022 hebben mijn echtgenote Marilyn en ik, Wim, enkele samenkomsten en een conferentie van Mozaïek in Veenendaal bezocht, soms ook in gezelschap van geliefde vrienden. Telkens hebben we dit als een overweldigende zegen ervaren en hebben openhartige en opbouwende gesprekken gehad en zijn wij dankbaar voor Gods aanwezigheid. Hieruit is een kleine groep ontstaan in Venlo en zijn wij gestart met een Mozaïek Familie op 15 januari 2023.

Mozaiek Family 0416

Wij zijn een groep gelovigen die 1x per maand samen de dienst willen beleven/luisteren.

Leef! Heiloo

Wij zijn een aantal jaren gestart met Leef! Heiloo. Bedoeld om christenen in Heiloo te verbinden en vandaar uit Gods liefde uit te delen.

1 keer in de maand is er een ontmoetingsdienst. Sinds begin 2022 kijken we gezamenlijk naar de Mozaiek0318 Livestream en daarna lunchen we samen.

Mozaiek020

De Mozaiekgemeente in Amsterdam!

Mozaiek Family 570

Korte intro:

Wij zijn een gezin van vier en kijken iedere zondag naar Olie en Sophie en de volwassenen dienst. We zouden het leuk vinden om in contact te komen met een of twee andere gezinnen uit onze omgeving. En samen eventueel diensten te gaan volgen. Wie weet waartoe het nog meer kan groeien qua activiteiten.

Doel:

Samen God aanbidden en daarnaast elkaar en onze omgeving te dienen.

Wanneer:

1x in de maand

Capaciteit:

8-10 personen

Mozaiek0521

Wij zijn Mozaiek0521 en komen samen in Nijeveen.

Mozaiek0548

De Mozaiekgemeente in Rijssen

Mozaiek0318

Wij zijn de Mozaiek gemeente in Veenendaal. Kijk op www.mozaiek0318.nl voor meer informatie over onze kerk.

He GOES before us

Eén van de Mozaiek-family-huizen in Zeeland. We verlangen naar een beweging van liefde en hoop in onze mooie provincie.

Zin om aan te sluiten voor een livestreamdienst en samen Hem te aanbidden? Welkom.Mozaiek0118

De Mozaiekgemeente in Zeeland

De Bever Family
 • Wie zijn wij
  • Wij zijn een enthousiaste groep mensen in Ouddorp op Goeree-Overflakkee
   Naast God aanbidden, livestream bekijken en zingen doen we activiteiten voor jong en oud
 • Doel:
  • Laagdrempelige toegang voor mensen die op zoek zijn naar God
  • Validen en mindervalide mensen met elkaar in contact brengen
  • Jong en oud meer laten bewegen en genieten in de buitenlucht
  • Een luisterend oor bieden voor diegene die dat nodig hebben
 • Wanneer
  • Elke dinsdag- en vrijdagavond komen we samen om God te aanbidden en te zingen
  • Elke woensdag- en vrijdagmiddag fietsen we met mindervalide mensen
  • Elke zondagmorgen de livestream van Mozaiek
  • Af en toe op zaterdag een buitenactiviteit voor iedereen
 • Waar
  • Bij De Bever in Ouddorp
 • Capaciteit
  • binnen ± 20 personen
  • buiten ± 100 personen (als het weer het toelaat)
  • fietsen met ouderen 5 tot 10 personen
 • Overige opmerkingen
  • Onze family wil zich dienend inzetten door tijd te investeren in mensen die het nodig hebbenGO4LivingHope

Wij zijn een startende Mozaïek Family op Goeree Overflakkee. Wat we vooral willen is aanwezig zijn op Flakkee, om Gods licht daar te verspreiden en mensen met elkaar te verbinden.

Mozaiek Family078

Wij zijn een gezellige groep mensen uit de Drechtsteden en omgeving Ridderkerk die elkaar af en toe in een kleine setting ontmoeten.

Mozaiek010

De mozaiekgemeente in Rotterdam!

Mozaiek071

De Mozaiekgemeente in de omgeving Voorschoten, Katwijk en Leiden!

Mozaiek0523

De Mozaiekgemeente in de omgeving Hardenberg

Mozaiek Family Dodewaard

Wij hebben het verlangen om mensen uit Dodewaard kennis te laten maken met het geloof, die de stap naar de kerk te groot vinden

Mozaiek Family Woudenberg

We verlangen ernaar om elkaar te zien en daardoor familie te worden hier in Woudenberg. We kennen elkaar niet en dat wordt gemist.

Mozaiek Family 040

We zijn een family waar iedereen welkom is en waar we tijd willen maken voor ontmoeting! Samen zingen, samen bidden en samen God en elkaar ontmoeten. Dat doen we door de Livestream met elkaar te bekijken en vooraf en achteraf hebben we koffie en ruimte om met elkaar hierover door te praten.

Ontmoeting Buurthuis Salvatori

Al een paar jaar streamen in Burthuis Salvatori in Lisse elke zondag de dienst van Veenendaal van de vorige week met een klein groepje mensen voor wie de weg naar de kerk niet meer begaanbaar is en voor bezoekers van de andere buurthuis-activiteiten die belangstellend zijn geworden. 

Mozaiek Family Genemuiden

Wij verlangen ernaar om een mozaïek family op te starten zodat we samen kunnen delen in het geloof en samen de livestream te bekijken. We verlangen ernaar om vanuit die ontmoeting mooie dingen te ze zien ontstaan.

Mozaiek Family 0182

Sinds December 2023 komen we geregeld bij elkaar. Soms met alleen de volwassenen om te brainstormen en dromen van gemeente zijn in onze woonplaats. Ook zoeken we de verdieping met elkaar. Op zondagen lunchen/ontbijten of picknicken we met alle gezinnen om elkaar te leren kennen en samen te spelen en delen.