Families

Ontmoet elkaar rondom de livestream van Mozaiek. Elke zondag zijn er door heel Nederland Mozaiek Families die elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen met Mozaiek. En wij voelen ons net zo verbonden met hen.

Wil je een vraag stellen over onze Family-communities mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Mozaiek Family starten? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op. 

Mozaiek Family Venlo

Doel

Wij willen er voor elkaar zijn in bemoediging en versterking van ons geloof. Door onze passie voor Jezus willen wij ook mensen in onze omgeving laten weten dat God van hun houdt met een onvoorwaardelijke liefde. Iedereen is welkom bij God en samen willen we God aanbidden en Gods Zoon Jezus Christus en ons laten leiden door Zijn Geest. Ons gebed is dat God gaat bouwen in deze omgeving en kijken uit hoe Hij dat gaat doen en ons hiervoor wil gebruiken.

Wanneer
Wij willen beginnen om een keer per maand samen de livestream te volgen en regelmatig de samenkomst te bezoeken in Veenendaal.

Waar
In de wijk Klingerberg in Venlo-Blerick.

Capaciteit
Er is ruimte voor 10 á 11 personen. Bij meer personen moeten zoeken we naar een andere locatie.

Overige opmerkingen
Wij zijn dankbaar voor de mogelijkheden die God geeft en ons laat zien en voor de mensen in wie de passie voor de Heer Jezus merkbaar is. Wij hebben elkaar heel hard nodig om te groeien naar het beeld van Jezus, we mogen kwetsbaar zijn naar elkaar en mogen vertrouwen dat Hij Die onze diepste pijn en verdriet en gebrokenheid kent ons nooit teleurstelt en ons Zichzelf en elkaar geeft om juist daarin te groeien en een licht te zijn voor onze omgeving. Wij prijzen Hem.

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Wim Schouten Wim Schouten

Zoek een andere Families community