Over ons

Wij zijn Mozaiek. Een kunstwerk van gebrokenheid. En Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van ons succes en onze puinhoop, ons geloof en onze twijfel een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaïek.

Dit is de visie van Mozaiek

God aanbidden, van elkaar houden, onze omgeving dienen. Dat is onze visie. ​​Maar het is ook een reis waar we je voor uitnodigen: Samen leren God op de eerste plaats van ons leven te zetten, familie zijn van elkaar en impact maken op de samenleving. 

Wij geloven in een God die zoveel van ons hield dat Hij eerst Zichzelf gaf. En daarom willen we leren Hem in alles ook de liefde van ons hart te geven.

Ik geef U de liefde van mijn hart. Want U hield eerst van mij.

Echo Van Mijn Hart, Mozaiek Worship

Je bent welkom zoals je bent

Want iedereen is welkom bij Jezus. Jezus sprak met iedereen en ging met iedereen aan tafel. En zo’n kerk? Zo’n kerk willen we graag zijn.

Dus wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt. Je bent welkom. Altijd.

Ontmoetingkomt voor standpunt, vraag voor conclusie en begrijpen voor begrepen willen worden

Zo leren we bij Mozaiek met elkaar om te gaan. Dat is niet zomaar. Jezus verschool zich niet achter standpunten. En wist in ontmoeting en alle ontspannenheid de waarheid te blijven spreken, zonder oordeel.

We willen een kerk zijn waarin we doen wat Jezus deed. Ook als dat spannend is. Want we geloven dat Jezus ons helpt.

Nieuwsgierig geworden naar Mozaiek?

Mozaiek & Worship

En als je Mozaiek zegt, hoor je worship. Dat is niet gek. We voelen als een kerk een grote verantwoordelijkheid om de kerk in Nederland toe te rusten en te leren over aanbidding.