Families

Ontmoet elkaar rondom de livestream van Mozaiek. Elke zondag zijn er door heel Nederland Mozaiek Families die elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen met Mozaiek. En wij voelen ons net zo verbonden met hen.

Wil je een vraag stellen over onze Family-communities mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Mozaiek Family starten? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op. 

Mozaiek0512

Een gemeente in oprichting

Vanaf januari 2024 hopen we om de week zelf op zondagochtend de deuren te openen voor diensten in Drachten. In de opstart daarvan ben je vanzelfsprekend van harte welkom bij de ontmoetingen die we al wel organiseren:

  • We hebben eens per twee maanden een worshipavond. Deze avond brengen we God lof met een eigen muziekteam. We zetten de deuren ruim open voor wie een kijkje wil nemen bij ons.
  • Op zondagochtend komen we eens per twee weken met de Mozaiek Family bij elkaar. Bij een Mozaiek Family bekijken we samen (delen van) de dienst van de Mozaiekgemeente in Veenendaal via een livestream en eten vaak vooraf of achteraf met elkaar.
  • Wie geïnteresseerd is in de plannen van Mozaiek0512 en de visie van Mozaiek op allerlei zaken en vragen wil stellen om te zien of onze gemeente in opbouw bij je past heeft daarvoor de gelegenheid op een introductie/ kennismakingsavond.

Groepsleiders

Zoek een andere Families community