Families

Ontmoet elkaar rondom de livestream van Mozaiek. Elke zondag zijn er door heel Nederland Mozaiek Families die elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen met Mozaiek. En wij voelen ons net zo verbonden met hen.

Wil je een vraag stellen over onze Family-communities mail dan naar [email protected]. Wil je zelf een Mozaiek Family starten? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op. 

Mozaiek Family Dronten - Mozaiek0321

Doel

Wij geloven dat het ontmoeten van God en elkaar bijdraagt aan het vinden van vreugde en rust in ons leven. Daarom zijn we een aantrekkelijke gemeente/family voor jong en oud en willen we zijn liefde graag delen met iedereen die nieuwsgierig is naar meer. Je bent welkom zoals je bent.

We doen dit door God te aanbidden, om te zien naar elkaar en in dienst te staan van onze omgeving.

Wanneer
Elke zondag:
Inloop vanaf 9.30 en starten we de livestream (van 9.30 uur) om 10.00 uur.

Waar

Warmonderhof aan de Wissentweg 12 in Dronten

Capaciteit
We hebben een aula waar we de kleutergymzaal bij kunnen trekken, we kunnen groeien tot ongeveer 100 man (vrouw/kinderen)

Overige opmerkingen
We zijn een enthousiaste groep en benieuwd naar wat de toekomst ons mag brengen. Voel je vrij om een kijkje bij ons te nemen.

Family Dronten is in beweging en zet stappen om te groeien naar een mogelijke Mozaiek gemeente. Check hier hun eigen website 0321.mozaiek.nl

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Marijn Alons Marijn Alons
Chiel Naber Chiel Naber

Zoek een andere Families community